Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Baklážanové parmigiano | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Hlavné jedlá zo zeleniny >>> Baklážanové parmigiano

Baklážanové parmigiano

Suroviny:

1 veľký baklažán
1 vajce
múka
1/2 ČL oregána, olivový olej
100 g mozzarely
40 g strúhaného parmezánu
1/4 hotovej paradajkovej omáčky

Postup:

Baklažán očistíme, umyjeme a nakrájame na hrubé plátky. V hlbkom tanieri rozmiešame vajce s vodou a na plytkom tanieri múku s oregánom. Rozpálime olivový olej, plátky baklažánu najskôr obalíme vo vajci, potom v múke a smažíme do zlatohneda. Potom osmažené poukladáme na kuchynské papierové utierky alebo papier (zbavíme sa prebytočného oleja). Takto pripravené baklažány naukladáme do zapekacej misy, navrch posypeme nakrájanú mozzarelu a zalejeme paradajkovou omáčkou. Misu prikryjeme a pri miernej teplote dusíme ešte asi 5 až 10 minút.

Recept vložil: Petra | 07.07.2009 13:37:21

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 37 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Baklážanové parmigiano

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny