Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Ragú s olivami | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Teľacie mäso >>> Ragú s olivami

Ragú s olivami

Suroviny:

800 g teľacieho mäsa z pleca
2 cibule
3 stúčiky cesnaku
viazanička bazalky
800 g konzervovaných lúpaných paradajok
3 mrkvy
2 stonky zeleru
200 ml červeného vína
6 PL vykôstkovaných zelených olív
olivový olej
soľ
mleté čierne korenie
2 ČL kryštálového cukru
500 ml hovädzieho vývaru

Postup:

Mäso nakrájeme na kocky. Cibuľu, cesnak, zeler a mrkvu nakrájame nadrobno. Vo väčšom hrnci rozpálime 5 PL oleja a mäso na ňom sprudka opečieme, osolíme a okoreníme. Pridáme cibuľu, cesnak, zeler a mrkvu, kráto opečieme a podlejeme polovicou vína a necháme variť. Podlejeme vývarom a pridáme paradajky. Ochutíme hrsťou bazalkových lístkov a 2 ČL cukru. Varíme na slabšom plameni 50 min. Približne 10 min pred dovarením pridáme olivy. Ochutíme soľou, korením, ozdobíme bazalkou a podávame.

Recept vložil: zuzik | 28.10.2009 17:43:53

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 34 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Ragú s olivami

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny