Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Jeseter na víne | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Ryby >>> Jeseter na víne

Jeseter na víne

Suroviny:

¾ kg ryby
2 PL masla
1 PL múky
200 g čerstvých húb ( huby alebo šampiňóny)
3 PL bieleho vína

Postup:

Rybu, ktorú sme očistili a umyli, vložíme do ohňovzdornej misy, osolíme, poukladáme na ňu plátky húb, zalejeme vínom, trochou vody, prikryjeme a dusíme približne 15 minút. Potom si pripravíme omáčku a to tak, že šťavu z rýb opatrne zlejeme a zahustíme ju múkou, ktorú sme zmiešali s lyžicou masla. Varíme približne 4 minútky. Omáčku odstavíme a opäť do nej primiešame lyžicu masla a nakoniec takúto omáčku precedíme na rybu. Podávať môžeme so zemiakmi, uhorkami alebo so šalátom.

Recept vložil: Vanda | 18.03.2011 08:36:05

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 35 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Jeseter na víne

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny