Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Kapor po starosloviensky | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Ryby >>> Kapor po starosloviensky

Kapor po starosloviensky

Suroviny:

jedného stredne veľkého kapra
1 stredne veľkú cibuľu
1 grilovacie korenie na ryby
1 citrón, kúsok údenej slaninky
na ozdobenie červenú papriku kápiu - môže byť aj steril.
2 PL oleja
zelenú petržlenovú vňať

Postup:

Kapra bez hlavy rozrežeme pozdĺžne smerom ku chvostu na dve približne rovnaké polovice. Potrieme ich olejom a posypeme z oboch strán grilovacím korením na ryby. Uložíme ich na vymastený plech kožou hore. Do kože urobíme priečne 4 - 5 šikmých zárezov smerom od hlavovej časti ku chvostu. Do zárezov vložíme kolieska cibule, prúžky údenej slaniny a kúsky kápie. Pečieme v stredne vyhriatej rúre asi 35 - 40 minút. Upečeného ozdobíme petržlenovou vňaťou. Ako prílohu podávame zemiaky (varené, opekané, hranolky)

Recept vložil: Vanda | 18.03.2011 08:53:07

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 24 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Kapor po starosloviensky

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny