Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Diviak s vínom a lekvárom | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Divina >>> Diviak s vínom a lekvárom

Diviak s vínom a lekvárom

Suroviny:

600 g stehna z diviaka
masť
cibuľa
koreňová zelenina
hladká múka
soľ
šípkový lekvár
cukor
červené víno

Postup:

Na masti opražíme pokrájanú zeleninu a cibuľu. Pridáme mäso a dusíme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zahustíme bledou zápražkou pripravenou z masti a hladkej múky a povaríme. Podľa potreby rozriedime vodou. Pridáme lekvár, víno, soľ, cukor. Povaríme a omáčku prepasírujeme. Mäso vrátime späť do omáčky. Podávame s ryžou.

Recept vložil: Vlado | 19.03.2011 13:55:37

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 31 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Diviak s vínom a lekvárom

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny