Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Steak zo srnčieho mäsa | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Divina >>> Steak zo srnčieho mäsa

Steak zo srnčieho mäsa

Suroviny:

1 kg srnčieho stehna bez kosti
čierne korenie mleté
0,5 dl červeného vína
0,5 dl oleja
soľ
75 g bylinkového masla

Postup:

Očistené, vykostené srnčie stehno nakrájame na steaky. Mäso zľahka naklepeme, okoreníme, pokvapkáme červeným vínom, potrieme olejom a necháme odležať v chlade asi 3 hodiny. Odležané mäso osolíme, potrieme olejom a pečieme na rošte z oboch strán. Pečené mäso je vnútri ružové. Pri podávaní ozdobíme plátkom bylinkového masla. Ako prílohu môžeme použiť uvarené zemiaky, alebo zeleninové šaláty.

Recept vložil: Vlado | 19.03.2011 14:08:22

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 45 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Steak zo srnčieho mäsa

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny