Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Mäso z diviaka s brusnicovou omáčkou | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Divina >>> Mäso z diviaka s brusnicovou omáčkou

Mäso z diviaka s brusnicovou omáčkou

Suroviny:

400 g mäsa zo stehna
60 g masti
100 g koreňovej zeleniny
30 g hladkej múky
200 g brusníc
1 dl mlieka
soľ

Postup:

Mäso umyjeme a pokrájame na rezne. Na polovici tuku sprudka opečieme naklepané a posolené rezne. Opečené vyberieme, na masť dáme očistenú a na kolieska pokrájanú zeleninu, pridáme rezne a dusíme do mäkka. Z masti a múky si pripravíme svetlú zápražku, zalejeme ju mliekom a šťavou z mäsa a dobre povaríme. Uvarenú precedíme, pridáme polovicu zaváraných brusníc a s omáčkou necháme prejsť varom. Podľa chuti posolíme, dosladíme a podávame s mäsom. Druhou polovicou brusníc mäso ozdobíme.

Recept vložil: Jano | 05.12.2008 19:56:41

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 68 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Mäso z diviaka s brusnicovou omáčkou

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny