Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Červená kapusta na víne | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Prílohy k mäsu, omáčky >>> Červená kapusta na víne

Červená kapusta na víne

Suroviny:

hlávka červenej kapusty
50 g tuku
5 PL červeného vína
rasca
1 cibuľa
cukor
1 PL hladkej múky
soľ

Postup:

Postrúhanú kapustu dáme do hrnca, pridáme pokrájanú cibuľu a trošku podlejeme. Pridáme soľ, rascu, cukor a chvíľu podusíme bez pokrievky. Potom kapustu podlejeme vínom, prikryjeme a dusíme domäkka, kým sa tekutina takmer vyparí. Potom kapustu dochutíme, pridáme tuk, poprášime múkou, premiešame a ešte chvíľu dusíme. Ak chceme mať kapustu riedku, kašovitú, urobíme s múky a tuku svetlú záprašku, rozvaríme a kapustu ňou zahustíme. Ak pridáme do kapusty jedno postrúhané jablko, zjemní sa jej chuť. Kapustu podávame k pečenému bažantu, jarabici alebo kačici.

Recept vložil: zuzik | 05.02.2009 11:25:41

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 32 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Červená kapusta na víne

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny