Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Pečenie mäsa | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Rady, tipy, triky >>> Pečenie mäsa

Pečenie mäsa

Suroviny:

Postup:

Mäso v celku dáme piecť vždy masnou stranou nadol, aby sa tuk lepšie roztopil. Pod mastné bravčové mäso nedávame pred pečením nijaký tuk, iba ho trocha podlejeme vodou. Mäso pri pečení podlievame vždy horúcou vodou, aby sa neprerušil var, čo by zbytočne predĺžilo dusenie.

Recept vložil: zuzik | 03.11.2008 17:40:18

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 58 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Pečenie mäsa

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny