Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Srnčie rezne v marináde | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Divina >>> Srnčie rezne v marináde

Srnčie rezne v marináde

Suroviny:

500g mladého srnčieho mäsa
0,1 l oleja
0,05 l bieleho vína
soľ
mleté čierne a nové korenie
50g cibule
estragón
mäta pieporná
50g masti

Postup:

Dobre odležané mäso umyjeme, odblaníme, osušíme obrúskom a pokrájame na rezne, ktoré naklepeme. V oleji rozmiešame víno, soľ, mleté čierne korenie a nové korenie, postrúhanú cibuľu, estragón a mätu piepornú. Touto zmesou naklepané rezne natierame a ukladáme na seba. V marináde ich necháme stáť do druhého dňa. Potom ich vyberieme a na panvici v rozpálenej masti opečieme do zlata. Opečené rezne upravíme na misu a podávame s vypraženými hranolkami a tatárskou omáčkou.

Recept vložil: Romana | 04.06.2009 11:17:25

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 47 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Srnčie rezne v marináde

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny