Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Bifteky škrabané | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Hovädzie mäso >>> Bifteky škrabané

Bifteky škrabané

Suroviny:

600 g čistej sviečkovice
1 až 2 lyžice vody
cibuľa
soľ
čierne korenie
100 g tuku

Postup:

Mäso odblaníme a naškrabeme ho nožom alebo zomelieme. Naškrabané mäso je šťavnatejšie ako mleté. Všetky zvyšky, žilky a šľachy dáme vyvariť do polievky. Do mäsa prilejeme vodu, pridáme postrúhanú cibuľu, soľ, mleté čierne korenie a mäso premiešame, najlepšie rukami. Necháme ho chvíľu odstáť. Navlhčenou rukou sformujeme placky, hrubé asi 1 1/2 cm a rýchlo ich opekáme po oboch stranách do zlatista ako pravé bifteky, celkove 6 až 8 minút.Podávame ich len so šťavou, alebo ich vyberieme, šťavu poprášime lyžicou múky, prudko opražíme, podlejeme, rozvaríme a bifteky ňou prelejeme, Podávame s rovnakými prílohami ako pravé bifteky.

Recept vložil: Janko | 03.07.2008 16:31:15

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 31 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Bifteky škrabané

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny