Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Dusený zubáč so smotanou | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Ryby >>> Dusený zubáč so smotanou

Dusený zubáč so smotanou

Suroviny:

800 g očisteného
stiahnutého a vykosteného zubáča
80 g údenej slaniny
4 dl hustej kyslej smotany
80 g masla
soľ
mleté čierne korenie
petržlenová vňať

Postup:

Mäso zo zubáča opláchneme studenou vodou, osušíme a pokrájame na porcie. Údenú slaninu pokrájame na hrubšie rezance a prešpikujeme ňou porcie mäsa. Nádobu vymastíme maslom, dáme do nej prešpikované porcie mäsa zo zubáča, osolíme, okoreníme, pokvapkáme roztopeným maslom a krátko zapečieme v rozpálenej rúre. Potom zapečené mäso polejeme kyslou smotanou, prikryjeme pokrývkou a v horúcej rúre udusíme do mäkka. Duseného zubáča so smotanou podávame posypaného petržlenovou vňaťou s varenými alebo opekanými zemiakmi.

Recept vložil: Igor | 09.06.2009 14:20:41

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 49 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Dusený zubáč so smotanou

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny