Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Dusený divý králik | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Divina >>> Dusený divý králik

Dusený divý králik

Suroviny:

1 divý králik
100 g masla
soľ
korenie
tymian
1 PL kečupu
1 cibuľa
1 malá štipľavá paprika
2 PL pokrájaného zeleru
2 PL hladkej múky
vývar z hlavy alebo vnútorností
( citrónová šťava )

Postup:

Králika najskôr dobre umyjeme, utrieme utierkou a rozporcujeme. Potom osolíme, okoreníme a na rozpustenom masle z oboch strán opečieme. Zeleninu pokrájame a pridáme ju k mäsu. Najskôr dusíme bez podlievania a až neskôr podlejeme vývarom a šalej dusíme. Múku zmiešame s trochou masla a ňou mäso zahustíme. Ešte pridáme kečup, tymian, podlejeme vývarom a povaríme. Omáčku môžeme okysliť citrónovou šťavou.

Recept vložil: Milan | 09.06.2009 16:09:50

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 46 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Dusený divý králik

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny