Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Jarabice po burgundsky | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Divina >>> Jarabice po burgundsky

Jarabice po burgundsky

Suroviny:

2 jarabice
30 g masla
2 PL lyžice oleja
1/2 pohára červeného vína
1 citrón
soľ
mleté čierne korenie

Postup:

Jarabice najskôr očistíme a vypitveme. Rozpolíme ich a na masle opečieme. Potom opečené jarabice vložíme do kastróla, pridáme 2 PL oleja, červené víno, soľ, korenie, šťavu z citróna, kúsok citrónovej kôry a upečieme. Ak sú už jarabice upečené, tak ich uložíme na misu do pôvodného tvaru a nakoniec polejeme omáčkou.

Recept vložil: Robo | 09.06.2009 16:23:11

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 39 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Jarabice po burgundsky

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny