Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Pečené obličky s omáčkou | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Vnútornosti >>> Pečené obličky s omáčkou

Pečené obličky s omáčkou

Suroviny:

4 bravčové obličky
100 g masla
soľ
mleté čierne korenie
1/2 pohára bieleho vína
1 ČL horčice
posekaná petržlenová vňať
1 ČL citrónovej šťavy

Postup:

Obličky najskôr odblaníme, umyjeme a osušíme utierkou. Potom ich z oboch strán opečieme na oleji, zakaždým cca 15 minút. Osolíme, preložíme na tanier a pokrájame na tenké plátky. Prikryjeme ich a postavíme na kastról, v ktorom je horúca voda. Omáčku pripravíme tak, že do kastróla, v ktorom sme opiekli obličky, nalejeme víno, zriedenú horčicu. Pridáme aj kúsok masla, petržlenovú vňať, korenie, citrónovú šťavu a už len prehrejeme, nevaríme. Nakoniec omáčku nalejeme na obličky a podávame teplé s chlebom, ktorý sme opiekli na masle.

Recept vložil: Mišo | 10.06.2009 16:59:12

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 48 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Pečené obličky s omáčkou

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny