Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Tirolská pečeň | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Vnútornosti >>> Tirolská pečeň

Tirolská pečeň

Suroviny:

4 väčšie rezne z teľacej pečene
trocha hladkej múky
2 PL masti
1 stredne veľká cibuľa
vývar
1/8 l kyslej smotany
2 PL kapár
soľ
citrón

Postup:

Rezne odblaníme, osolíme a poprášime hladkou múkou. Na masti ich z oboch strán opečieme, potom vyberieme a dáme do kastróla nad paru. Cibuľu pokrájame nadrobno a vo zvyšnej masti ju opražíme do zlatista. Pridáme k nej i plnú lyžicu múky a chvíľu popražíme. Potom prilejeme trochu vývaru a smotanu. Pridáme aj posekané kapary a povaríme približne 5 minút. Chuť vylepšíme citrónovou šťavou. Pečeň troška zohrejeme v omáčke. Tirolskú pečeň podávame so suchou ryžou alebo haluškami.

Recept vložil: Fero | 10.06.2009 17:05:43

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 41 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Tirolská pečeň

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny