Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Pečeňový nákyp | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Vnútornosti >>> Pečeňový nákyp

Pečeňový nákyp

Suroviny:

750 g teľacej alebo bravčovej pečene
2 žemle
šálka mlieka
1 PL rozpusteného masla
150 g masla
1 malá cibuľa
4 vajcia
soľ
mleté čierne korenie
posekaná petržlenová vňať
borievka alebo majorán
strúhanka

Postup:

Najskôr z pečene odstránime blanu a žily. Cibuľu nakrájame nadrobno a podusíme ju na masle. Žemle namočíme do mlieka a dobre vytlačíme. Potom všetko dvakrát pomelieme. Maslo vymiešame do spenenia, pridáme doň žĺtky, pomletú pečeň a chvíľu miešame. Osolíme, okoreníme, pridáme petržlenovú vňať a majorán. Z bielkov vymiešame tuhý sneh a pridáme ho k zmesi. Nákypovú formu vymastíme maslom, vysypeme strúhankou a vylejeme do nej pripravenú hmotu. Dáme do rúry a pomaly pečieme. Pečeňový nákyp podávame s paradajkovou alebo hríbovou omáčkou.

Recept vložil: Lukáš | 10.06.2009 17:21:13

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 61 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Pečeňový nákyp

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny