Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Šašlik na uzbecký spôsob | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Baranie mäso >>> Šašlik na uzbecký spôsob

Šašlik na uzbecký spôsob

Suroviny:

400 g baranieho mäsa
50 g slaniny
soľ
1 ČL hladkej múky
1 PL posekanej petržlenovej vňate
1 veľká cibuľa na obloženie
MARINÁDA: 30 g cibule
2 g anízu
2 g mletej červenej papriky
1 PL octu

Postup:

Baranie mäso pokrájame na malé kúsky. Mäso zmiešame s marinádou a tiež aj nakrájanou cibuľou. Takto pripravené mäso necháme 4 hodiny na chladnom mieste marinovať. Potom kúsky mäsa napichneme na ihlicu a na konce kúsky slaniny. Poprášime múkou a opečieme. Ak sa opiekli, tak ich obložíme kolieskami cibule a petržlenovou vňaťou a môžeme podávať.

Recept vložil: Lukáš | 10.06.2009 17:24:37

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 39 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Šašlik na uzbecký spôsob

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny