Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Baraní džuveč so zemiakmi | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Baranie mäso >>> Baraní džuveč so zemiakmi

Baraní džuveč so zemiakmi

Suroviny:

500 g prerasteného baranieho mäsa
2 PL masti
2 stredne veľké cibule
1kg zemiakov
soľ
mleté čierne korenie
mletá červená paprika
250 ml kyslej smotany
3 vajcia

Postup:

Cibuľu pokrájame nadrobno a mäso na malé kúsky. Najskôr na polovici masla speníme cibuľu a potom k nej pridáme aj pokrájané mäso. Osolíme, okoreníme, opaprikujeme a necháme do červena opiecť. Potom mierne podlejeme a dusíme až do mäkka. Zemiaky nakrájame na kocky a pridáme k mäsu. Prisolíme, pomiešame a zapečieme. Smotanu osolíme, zmiešame s vajcami a až nakoniec ňou zalejeme mäso so zemiakmi. Necháme zapiecť do červena.

Recept vložil: Petra | 10.06.2009 17:28:50

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 41 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Baraní džuveč so zemiakmi

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny