Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Divočina s paradajkovou omáčkou | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Divina >>> Divočina s paradajkovou omáčkou

Divočina s paradajkovou omáčkou

Suroviny:

1 kg mäsa z jelenieho stehna
2 cibule
3 strúčky cesnaku
2 PL zmesy korenia na divinu
0,5 l zeleninového džúsu
2 dcl červeného vína
4 PL hladkej múky
2 dcl sladkej smotany
olej
soľ

Postup:

Cibuľu pokrájame a opražíme na oleji. Mäso narežeme na plátky, jemne naklepeme, osolíme, vložíme k cibuli a rýchlo z oboch strán opražíme. Pridáme cesnak a korenie na divočinu. Zalejeme zeleninovým džúsom, prikryjeme a dusíme domäkka. Keď je mäso mäkké prilejeme víno potom sladkú smotanu v ktorej sme rozmiešali múku, privedieme do varu a krátko povaríme. Podávame s parenou knedlou.

Recept vložil: Samo | 10.06.2009 17:32:41

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 49 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Divočina s paradajkovou omáčkou

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny