Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Kapor po francúzsky | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Ryby >>> Kapor po francúzsky

Kapor po francúzsky

Suroviny:

1,5 kg kapra
1 ČL tymianu
1 veľká cibuľa
celé nové korenie
bobkový list
250 ml jablčného octu
hladká múka na obaľovanie
olej na vyprážanie

Postup:

Do hlbokej misy vedľa seba pokladieme na porcie pokrájanú polovicu kapra, obložíme kolieskami očistenej cibule, osolíme, pridáme nové korenie, tymian a bobkové listy. Proces zopakujeme rovnakou vrstvou. Zalejeme octom a vložíme na 18 až 24 hodín do chladničky. V polovici marinovania obrátime, aby sa ocot dostal na všetky miesta. Po vybratí porcie kapra očistíme od cibule a korenia, obalíme v múke a pomaly vyprážame na rozpálenom oleji. Podávame s varenými zemiakmi alebo s bielym pečivom.

Recept vložil: Lukáš | 15.06.2009 10:14:14

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 45 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Kapor po francúzsky

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny