Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Čínska bravčová pečeň | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Vnútornosti >>> Čínska bravčová pečeň

Čínska bravčová pečeň

Suroviny:

400 g bravčovej pečene
1 PL solamylu
2 PL oleja
100 g čerstvého špenátu (alebo sekaného mrazeného)
3 strúčiky cesnaku
50 g hríbov
NÁLEV:
4 PL sójovej omáčky
3 PL červeného vína
2 PL vývaru (masox)
trocha cukru.

Postup:

Pečeň umyjeme, nakrájame na plátky alebo hrubšie rezance, posypeme solamylom, premiešame a opražíme na oleji. Pridáme nasekaný špenát a rozotretý cesnak, opečieme a nakoniec primiešame hríby. Podlejeme troškou vody a dusíme. Zmiešame sójovú omáčku s vínom, vývarom a dochutíme cukrom. Nálev pridáme k pečeni a dusíme, kým sa šťava z väčšej časti neodparí. Podávame s ryžou.

Recept vložil: Jozefína | 15.06.2009 18:37:55

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 45 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Čínska bravčová pečeň

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny