Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Carpaccio | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Hovädzie mäso >>> Carpaccio

Carpaccio

Suroviny:

700 g kvalitného hovädzieho mäsa (sviečkovice)
1 žĺtok
3 lyžičky dijonskej horčice
3 lyžice citrónovej šťavy
2 kvapky tabaska
60 ml (1/4 hrnčeka) olivového oleja
1 lyžica sladkej smotany
2 až 3 lyžice opláchnutých kapár

Postup:

Sviečkovicu dáme do mrazničky na pol hodiny, alebo kým nestuhne (nesmie však zamrznúť). Ostrým nožom alebo krájačom na zeleninu ju pokrájame na papierovo tenučké plátky, ktoré poukladáme na taniere v jednej vrstve. V mise alebo v mixéri zniešame žĺtok, citrónovú šťavu a tabasko. Za stáleho miešania pomalým prúdom prilievame olivový olej, kým nevznikne hustá majonéza. Pridáme smotanu. Plátky mäsa posolíme a okoreníme podľa chuti, polejeme majonézou a posypeme kaparami.

Recept vložil: Janko | 15.07.2008 14:49:05

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 40 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Carpaccio

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny