Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Babičkino hovädzie mäso | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Hovädzie mäso >>> Babičkino hovädzie mäso

Babičkino hovädzie mäso

Suroviny:

1 kg hovädzieho zadného mäsa
2 PL strúhanky
bravčová masť na vymastenie pekáča
150 g slaniny
500 ml kyslej smotany
500 g cibule
500 ml kuracieho vývaru
150 g tvrdého syra
mleté čierne korenie
soľ

Postup:

Mäso nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme a okoreníme. Pekáč potrieme masťou a vysypeme strúhankou. Na dno pekáča poukladáme plátky slaniny, na ne dáme na kolieska nakrájanú cibuľu a navrch mäso. Všetko zalejeme vývarom a dáme piecť do rúry. Pred dopečením mäso polejeme kyslou smotanou a posypeme postrúhaným tvrdým syrom. Zapekáme ešte 5 až 10 minút.

Recept vložil: Miša | 16.06.2009 10:49:24

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 49 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Babičkino hovädzie mäso

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny