Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Bravčové mäso pečené na rasci a cesnaku | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Bravčové mäso >>> Bravčové mäso pečené na rasci a cesnaku

Bravčové mäso pečené na rasci a cesnaku

Suroviny:

400g bravčového mäsa
20g masti
rasca
cesnak
soľ

Postup:

Mäso posolíme, prešpikujeme štvrťkami cesnaku a prudko opečieme zo všetkých strán na rozpálenej masti. Posypeme rascou a za podlievania vodou upečieme v rúre do mäkka. Podávame s opekanými zemiakmi.

Recept vložil: zuzik | 17.11.2008 12:19:50

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 63 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Bravčové mäso pečené na rasci a cesnaku

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny