Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Kapor po domácky | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Ryby >>> Kapor po domácky

Kapor po domácky

Suroviny:

1 kapor
50 ml jedlého oleja
1 ČL vegety
1/2 ČL mletého čierneho korenia
1/2 ČL drvenej rasce
3-4 strúčiky cesnaku
soľ

Postup:

Kapra očistíme, dôkladne umyjeme, priečne rozrežeme na dve časti a nasolíme. Pripravíme si marinádu, na ktorú použijeme olej, vegetu, korenie, drvenú rascu a pretlačený cesnak. Takto pripravenou marinádou potrieme kapra zvonka i zvnútra a necháme ho v chlade odležať asi 1 hodinu. Kapra pečieme vo vopred vyhriatej rúre na 200°C asi 30 min. Podávame s pečenými zemiakmi v šupke a so zeleninovým šalátom.

Recept vložil: Rena | 16.06.2009 14:28:09

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 40 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Kapor po domácky

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny