Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Biftek s hermelínom | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Hovädzie mäso >>> Biftek s hermelínom

Biftek s hermelínom

Suroviny:

800 g hovädzej sviečkovice
30 g hladkej múky
200 g šampiňónov
200 g hermelínu
50 g brusníc
100 g olív
1 pomaranč
mleté čierne korenie
olej
soľ

Postup:

Mäso pokrájame na hrubšie plátky, mierne naklepeme, osolíme, okoreníme a opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji. Orestované mäso vyberieme a výpek zahustíme múkou, zalejeme vodou, osolíme a prevaríme. Na hotové mäso uložíme pokrájané šampiňóny, prekryjeme plátkom hermelínu a zapečieme v rúre na 200°C 8 až 10 min. Podávame podliate šťavou a ozdobíme olivami, brusnicami a pomarančom.

Recept vložil: Sisa | 18.06.2009 18:34:41

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 29 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Biftek s hermelínom

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny