Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Srnčie (jelenie) mäso s červeným vínom | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Divina >>> Srnčie (jelenie) mäso s červeným vínom

Srnčie (jelenie) mäso s červeným vínom

Suroviny:

600g mäsa z chrbta alebo so stehna
50g údenej slaniny
30g masti alebo oleja
1 cibuľa
kúsok zeleru,petržlenu,mrkvy
3 zrnká čierneho korenia
1 zrnko nového korenia
2 zrnká borievok
1 bobkový list
tymian
citrónová kôra a šťava
10g hladkej múky
na hrod noža cukor
1dl červeného vína
soľ

Postup:

Srnčie mäso osolíme a prešpikujeme slaninou. Na tuku opražíme cibuľu s koreňovou zeleninou, pridáme koreniny, bobkový list a citrónovu kôru, na to vložíme mäso a dusíme. Mäkké mäso vyberieme a pokrájame , šťavu zaprášime múkou, pridáme červené víno, citrónovú šťavu a cukor, prisolíme a povaríme. Precedenú šťavu nalejeme na pokrájané mäso. Podávame s knedľou alebo cestovinou.

Recept vložil: zuzik | 17.11.2008 15:22:02

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 65 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Srnčie (jelenie) mäso s červeným vínom

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny