Puzdra na mobily ? Nájdete ich tu! ¦ "UROB SI SÁM" - e-shop, drevené lišty, krycie drevené lišty, podlahové drevené lišty, ozdobné drevené lišty. ¦

Bravčové rebierka v kapuste | Recepty.vander.sk


Úvod >>> Bravčové mäso >>> Bravčové rebierka v kapuste

Bravčové rebierka v kapuste

Suroviny:

4 hrubšie rezne z bravčového karé
500 g kyslej kapusty
100 g slaniny
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
1 bobkový list
1 zemiak
250 g kyslej smotany
4 ČL kečupu alebo 4 kúsky kapie
mleté čierne korenie
olej
soľ

Postup:

Rezne naklepeme, osolíme a narýchlo opečieme na oleji z obidvoch strán. Vo výpeku z rezňov opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu a malé kocky slaniny. Pridáme pretlačený cesnak, kapustu, bobkový list, korenie a dusíme. Keď je kapusta mäkká, zahustíme ju postrúhaným surovým zemiakom. Rezne poukladáme na vymastený plech, na každý dáme kôpku kapusty a 1 PL kyslej smotany. Zapečieme v predhriatej rúre na 180 °C asi 20 min. Každú porciu ozdobíme kyslou smotanou a kečupom, prípadne kapiou.

Recept vložil: Dada | 19.06.2009 20:34:00

Vytlačiť recept

Pošli známemu

nie je to bohviečo  môže byť  dobrý  výborný  je to vinikajúce  Tento recept hodnotilo 35 návštevníkov:
hodnotenie


Komentáre k receptu: Bravčové rebierka v kapuste

Zatiaľ ešte nikto nepridal komentár, buďte prvý.

Komentáre môžu pridávať len registrovaný
Prihlásenie
Užívateľské meno:
Heslo:
Zabudli ste heslo?
Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa

Reklama

Nové recepty

Cuketový nákyp
Zdravá a výborná domáca nutela
Domáci chlieb
Tekvicové halušky
Domáce cestoviny (tagliatelle) so žihľavou a slaninkou
Zdravé a ľahké špenátovo-hráškové rizoto
Jednoduché pagáčiky
Mramorové mäso
Bravčové karé na rošte s citrónom
Vianočná štóla
Perníkový koláč
Bábovka s hrozienkami
Syrové pagáčiky
Guláš
Nepečená mandarínková torta
Falošná treska
Syrové cestoviny
Libanonská placka
Zapekaná kuracia zmes z bylinkového cesta
Kura po gazdovsky
Kuracie stehienka v zeleninovej omáčke
Kurča s bylinkami
Tiramisu s kávou
Karamelový krémeš
Čučoriedkové mafiny